Astrologisk vägledning

pexels-pixabay-355887

Astrologisk vägledning bidrar med en spirituell pusselbit i din personliga och själsliga utveckling.

Enligt min mening går det inte att hitta all svar på ett ställe. Vi behöver massor av pusselbitar för att få ihop hela bilden av oss själva. Astrologin ger det astrologiska perspektivet på dig själv, inte mer.

Så är du nyfiken på vilka perspektiv astrologin kan bidra med, tycker jag att du ska boka en astrologisk vägledning med mig!

Födelsehoroskop

På din första astrologisk vägledning går jag igenom ditt födelsehoroskop.

Ditt födelsehoroskop är din födelsekarta som visar var alla planeter stod på himlen minuten du föddes.

Jag inleder med att kort gå igenom hur horoskopet är uppbyggt så du lättare hänger med i det jag berättar och så du själv kan söka mer information om ditt horoskop i efterhand – om du vill. Därefter berättar jag om dina “big three”: Din sol, måne och ascendent. Jag visar sedan vilka planeter, stjärntecken och aspekter jag ser är mest framträdande i ditt horoskop. 

Födelsehoroskop bidrar till en ökad förståelse för vad du på ett spirituellt plan har för grundförutsättningar i livet; vilka dina styrkor, utmaningar, möjligheter och intressen.

Det ger en generell bild av dig och ditt liv och ditt övergripande syfte och drivkrafter. 

Astrologin kan däremot inte besvara specifika frågor som tex: Ska jag ta jobberbjudandet? Är den personen jag dejtar just nu den rätta? Den typen av frågor hör bättre hemma i medial vägledning, vilket jag också erbjuder 🙂

Personligt årshoroskop

När du fått koll på ditt födelsehoroskop kan du, om du vill, boka in en till astrologisk vägledning där jag går igenom hur ditt födelsehoroskop påverkas i just detta nu och närmaste tiden. 

För planeterna rör ju sig där uppe på himlen hela tiden (det gör transits), vilket innebär att de rör sig in i nya stjärntecken och gör nya aspekter till varandra. De aktiverar därmed olika delar av ditt födelsehoroskop extra mycket i olika faser i livet. 

Att få koll på vilka transits som pågår just nu, vilka du gått igenom och vad du har framför dig ger ett vidgat perspektiv på livets faser och cykler. 

Livet kan till och med samtidigt vara glädjefyllt i ett område i livet, utmanande i ett annat, sorgligt i ett tredje och helande i sin helhet. Det kan ge både känslan av att vissa saker är ödesmättade men också att man alltid har möjligheten att göra det bästa av sitt liv, eller utifrån från ett astrologiskt perspektiv: det bästa av en transit.

Exakt födelsetid

Innan du kan boka en astrologisk vägledning med mig behöver du ta reda på din exakta födelsetid och plats, ex: 11 juni 1971, kl 14:02 i Stockholm. Den informationen står på din födelseattest, vilket går att begära ut från den Region du föddes inom (om du föddes i Sverige). Ibland kan du även hitta födelsetiden i tex fotoalbum, Mitt första år-bok och på doppresenter.

Bra att veta innan du bokar astrologisk vägledning med just mig

Jag praktiserar traditionell astrologi vilket innebär att jag använder mig av ett hus-system som kallas Whole Signs. Det är inte default-inställningen på astro-sajter så har du varit inne och kikat på ditt födelsehoroskop så kommer troligtvis det du får av mig att se annorlunda ut. Du kan läsa mer om hur jag praktiserar traditionell astrologi här: https://annasuniversion.se/traditionell-astrologi/

Och för dig som aldrig sett ditt födelsehoroskop och inte har koll på såna här detaljer kring astrologi innan vägledning med mig kan slappna av. Du behöver inte läsa på något eller sätta dig in i något innan vägledningen. Det räcker att du dyker upp nyfiken och öppen för vidgade perspektiv på dig själv.

 

Vill du boka astrologisk vägledning med mig?

Mejla mig på annas.universion(a)gmail.com

Vi ses via Zoom 60-75 minuter. En session kostar 700 kr (du betalar via Swish eller bankgiro).

Nyfiken på fler liknande texter?

Nyhetsbrev från Annas Universion

Hemsida av Madeleine Mofjärd 2023