NYFIKEN PÅ ASTROLOGI?

Levla i din personliga och själsliga utveckling genom astrologi

För mig är astrologi ett spirituellt verktyg; det ger dig ett högre perspektiv på vem du är och din livsresa, vilket hjälper dig att levla i din personliga och själsliga utveckling.

Fascinerande nog är astrologin en över 2000 år gammal praktik som överlevt genom århundraden. Dess form och uttryckssätt har varierat men astrologin grundar sig alltid på vad vi människor ser (med blotta ögat och teleskop) när vi tittar upp på himlavalvet. I dagens samhälle krävs det dock att vi kommer ganska långt ut från städer för att överhuvudtaget se några stjärnor – eftersom det krävs mörker för att faktiskt se stjärnhimlen. 

VARFÖR ASTROLOGI?

Att se stjärnhimlen helt klart med fria horisonter är magiskt!

Att se stjärnhimlen helt klart med fria horisonter är magiskt. Jag har själv upplevt det mitt ute i Stilla havet liggandes ned på däck på en nedsläckt båt. För mig var det en drabbande känsla. Universum kom närmre och blev en mycket mer självklar närvarande del av min verklighet. 

Utifrån den upplevelsen förstår jag varför intresset för stjärnhimlen har funnits i tusentals år – och att det väckt ett särskilt stort intresse för de stjärnor som rör på sig (planeterna). Vi kan faktiskt med blotta ögat se Saturnus från jorden!

Samtidigt förstår jag alla som inte ser poängen med stjärnhimlen för att förstå sig själv. Det är många i dagens samhälle som inte upplevt stjärnhimlen fullt ut. Skulle fler göra det tror jag också fler intuitivt skulle dras till astrologin eller åtminstone uppleva sig själv som en starkare del av universum och inte bara som en del av jordens gravitation.

Astrologi – ett spirituellt verktyg

Det förs emellanåt en diskussion om astrologi är en vetenskap, vilket för mig inte är en relevant frågeställning. Astrologin är nämligen en spirituell praktik för mig, som i och för sig bygger på faktiska planeter som existerar i vår del av universumet, men slutsatserna man drar om vad stjärnkonstellationer betyder arketypiskt är för mig inte vetenskap i konventionell mening. Personligen tror jag att astrologi ursprungligen är kanaliserad information från universum och därmed egentligen bäst förstås intuitivt.

Vi lever inte i ett vakuum, separerade från universum

Jag tror inte heller att vi människor på jorden lever i ett vakuum, separerat från det kosmos jorden befinner sig i. Jag tänker att vi är en energimässig del av alltet, universum, så att förstå oss själva i relation till vårt solsystem är meningsfullt.

Solen och planeterna i vårt solsystem tror inte jag finns som en produkt av slumpen, det är snarare ett gudomligt verk som finns där av oändliga anledningar, varav en är att via astrologin förstå vår nuvarande inkarnation på jorden. Det är inte vetenskapligt logiskt, men spirituellt känns det rimligt för mig.

Traditionell astrologi

Inom den västerländska astrologin finns två huvudsakliga fåror: traditionell och modern astrologi.

Den ena är inte mer rätt än den andra, du får bara ut olika perspektiv på livet beroende på vilket alternativ du väljer. 

När jag började gräva i astrologi var jag utan att förstå det inne på modern astrologi. Det är nämligen den som är default på de flesta astro-sajterna och som fortfarande är störst i västvärlden.

När jag väl fördjupade mig i astrologi introducerades jag även till den traditionella astrologin och kände direkt att jag hittat hem. Jag insåg att traditionell astrologi inte per definition var stel och gammalmodig, utan snarare bara indikerade andra utgångspunkter och principer än den moderna astrologin. 

VILKEN SESSION SKA JAG VÄLJA?

Astrologisk vägledning bidrar med en spirituell pusselbit i din personliga och själsliga utveckling

Jag har delat upp min astrologiska vägledning i två steg:

 1. Födelsehoroskop
 2. Personligt årshoroskop – transits

Du behöver förstå ditt födelsehoroskop innan du bokar in dig på Personligt årshoroskop (transits). Det underlättar nämligen att ha koll på kartan innan du använder kompassen. 

När du väl fått ditt födelsehoroskop ställt en gång kan du boka in dig på återkommande vägledningar där jag går igenom t.ex. aktuella transits, djupdyker i ett visst område eller tittar på mer långsiktiga trender.

Födelsehoroskop

Vill du förstå VEM DU ÄR bortom ditt stjärntecken och få hela den komplexa bilden av ditt personliga födelsehoroskop? I såna fall ska du boka in astrologisk vägledning med mig!

Ditt födelsehoroskop är din födelsekarta som visar var alla planeter stod på himlen minuten du föddes.

Födelsehoroskop ger dig:

 • En spirituellt objektiv bild av dig själv. Ett födelsehoroskop får man fram genom din exakta födelsetid, så till skillnad från tex personlighetstest där du subjektivt besvarar frågor om dig själv, är astrologin ett blueprint som du inte kan styra över. Det är bokstavligen universums bild av dig! Sen tolkas horoskopet av människan men själva kartan är vad den är.
 • En komplex bild av dig själv bortom den förenklade versionen av ditt stjärntecken (vilket egentligen betyder att solen var i ett visst stjärntecken när du föddes). I ett födelsehoroskop tar man hänsyn till alla planeter i vårt solsystem + lite annat.  Födelsehoroskopet får bland annat fram dina styrkor, utmaningar, skuggsidor och övergripande livsväg. Självklart är inte födelsehoroskopet det enda svaret på vem du är men det bidrar till en ännu mer nyanserad bild av dig själv, vilket är sååå spännande!


Upplägg

Jag inleder med att kort gå igenom hur horoskopet är uppbyggt så du lättare hänger med i det jag berättar och så du själv kan söka mer information om ditt horoskop i efterhand – om du vill. Därefter berättar jag om dina “big three”: Din sol, måne och ascendent. Jag visar sedan vilka planeter, stjärntecken och aspekter jag ser är mest framträdande i ditt horoskop.

Alternativ

 • 75 min via Zoom för 1600 kr
 • 75 min På plats  för 1600 kr

Jag håller På plats-vägledningar på coworkingstället Livingroom i Stockholm (Rödabergsgatan 11 vid S:t Eriksplan).

Din exakta födelsetid

Innan du kan boka en astrologisk vägledning med mig behöver du ta reda på din exakta födelsetid och plats, ex: 11 juni 1991, kl 14:02 i Stockholm. 

Bokning och betalning

Du mejlar mig för bokning via knappen nedan. Ange gärna när du önskar tid. Jag erbjuder både dag- och kvällstider.

När vi kommit överens om tid och du betalat (Swish eller bankgiro) är bokningen bekräftad.

Det här ingår

Inspelning av samtalet och ditt födelsehoroskop i PDF.

Personligt årshoroskop - transits

Vill du veta NÄR du kommer att vara i en positiv period för kärlek och karriär? Eller förstå vad som pågår just nu och vilka större skiften du står inför framöver? I såna fall ska du boka Personligt årshoroskop!

När du fått koll på ditt födelsehoroskop kan du, om du vill, boka in en till astrologisk vägledning där jag går igenom hur ditt födelsehoroskop påverkas i just detta nu och närmaste tiden. 

För planeterna rör sig där uppe på himlen hela tiden (det gör transits), vilket innebär att de rör sig in i nya stjärntecken och gör nya aspekter till varandra. De aktiverar därmed olika delar av ditt födelsehoroskop extra mycket i olika faser i livet. 

Personligt årshoroskop ger dig:

 • Koll på vilka områden i livet som är aktiverade just nu, vad du har gått igenom för utmaningar och vad du har framför dig.
 • Vidgat perspektiv på livets faser och cykler. Transits visar hur motsägelsefullt livet ofta är; det kan vara glädjefyllt i ett område i livet, utmanande i ett annat, sorgligt i ett tredje och helande i sin helhet. Det kan ge både känslan av att vissa saker är ödesmättade men också att man alltid har möjligheten att göra det bästa av sitt liv, eller utifrån från ett astrologiskt perspektiv: det bästa av en transit.


Upplägg

Jag inleder med att kort repetera de stora dragen i ditt horoskopet så du lättare hänger med i det jag berättar och så du själv kan söka mer information om ditt horoskop i efterhand – om du vill. Därefter går jag igenom vilka transits som påverkar dig mest just nu och inom vilka områden. Jag beskriver vilken fas du kommer ifrån och vad som ligger framför dig. Jag plockar ut några datum som jag ser är särskilt potenta för dig framöver.

Alternativ

 • 75 min via Zoom för 1600 kr
 • 75 min På plats  för 1600 kr

Jag håller På plats-vägledningar på coworkingstället Livingroom i Stockholm (Rödabergsgatan 11 vid S:t Eriksplan).

Bokning och betalning

Du mejlar mig för bokning via knappen nedan. Ange gärna när du önskar tid. Jag erbjuder både dag- och kvällstider. 

När vi kommit överens om tid och du betalat (Swish eller bankgiro) är bokningen bekräftad. 

Det här ingår

Inspelning av samtalet och särskilt potenta datum för just dig.

OM ASTROLOGISK VÄGLEDNING

Här hittar du fler vanliga frågor

Innan du kan boka en astrologisk vägledning med mig behöver du ta reda på din exakta födelsetid och plats, ex: 11 juni 1971, kl 14:02 i Stockholm. Den informationen står i förlossningsjournalen, vilket går att begära ut från den Region du föddes inom (om du föddes i Sverige). Ibland kan du även hitta födelsetiden i till exempel fotoalbum, Mitt första år-bok och på doppresenter.

Ja, det gör det! Jag är medlem i ett coworkingställe som heter Livingroom, vilket är en plats för folk som jobbar med holistisk hälsa. Där tar jag emot klienter för individuella vägledningar, duo och gruppsessioner.

Livingroom ligger på Rödabergsgatan 11 i Stockholm. Närmaste t-banestation är S:t Eriksplan och närmaste pendeltågsstation är Odenplan (uppgång Vanadisvägen).

 • Jag använder hus-systemet Whole Signs, vilket innebär att ett hus är = med ett stjärntecken. I modern astrologi använder man huvudsakligen hus-systemet Placidus. Där är husen olika stora och ett och samma hus kan innehålla flera stjärntecken.
 • Jag använder traditionella styrande planeter för stjärntecknen, vilket innebär att Skorpionen styrs av Mars, Vattumannen styrs av Saturnus och Fiskarna av Jupiter. 
 • Stjärntecknen har inte en koppling till ett specifikt hus, hus 2 är tex inte Oxens hus. Det är huset för de egna intjänande pengarna och resurserna, vilket liknar den moderna tolkningen men det finns inte en omedelbar koppling till just Oxen.

Jag inkluderar dock Uranus, Neptunus och Pluto i horoskop och tar mycket inspiration från den moderna astrologin så det är inte en skarp skiljelinje mellan praktikerna. Det handlar mest om att jag har min bas i det traditionella. 

När du bokar in astrologisk vägledning med mig är det viktigt att du förstår att jag sysslar just med traditionell astrologi, särskilt om du redan studerar ditt födelsehoroskop, och utgår från default på astro-sajter. Du får i såna fall förbereda dig på att ditt horoskop kan komma att se annorlunda ut. Det innebär som sagt inte att det ena är mer rätt än det andra. Du får bara tänka att du får ut olika perspektiv på ditt liv och att du när du får vägledning av mig är redo att nya perspektiv ska komma upp till ytan. 

För dig som aldrig sett ditt födelsehoroskop och inte har koll på såna här detaljer kring astrologi innan vägledning med mig kan slappna av. Du behöver inte läsa på något eller sätta dig in i något innan vägledningen. Det räcker att du dyker upp nyfiken och öppen för vidgade perspektiv på dig själv.