NYFIKEN PÅ MEDIAL VÄGLEDNING? 

Genom mina mediala förmågor kanaliserar jag budskap från andra dimensioner i universum.

Jag kallar det också ”spirituell intuitiv vägledning”, och den baseras alltid på de energier som omger dig för tillfället.

Jag sitter inte på hela sanningen om universum; jag har en pusselbit, min universion. Genom vägledning med mig får du stöd för att förstå din pusselbit, din unika version av universum.

Our gallery

Vad kan jag få ut av
en medial vägledning?

En känsla av att vara hållen av något större.

En bekräftelse att det du känner innerst inne är sant.

Andra/nya/högre perspektiv på livet, dig själv och relationerna du har med människor runt dig.

Synliggörande av de gåvor, möjligheter men också utmaningar du har i livet.

Och/eller något helt annat. Alla människor är unika!

HUR GÅR EN MEDIAL VÄGLEDNING TILL?

Släng alla referenser du har om medium, spiritualitet och övernaturlighet från filmer, serier och böcker ut genom fönstret!

Den typen av mysticism med onda andar och läskiga varsel är bara en spegling av människors rädslor för det okända. De budskap som förmedlas genom mig är alltid kärleksfulla. Dock strävar din själ efter utveckling, och att glida på en räkmacka genom livet leder tyvärr inte till själslig tillväxt. Därför har alla människor på jorden valt olika utmaningar som deras själar längtar efter. Du är precis där du ska vara och andra är precis där de ska vara. 

Vi inleder samtalet med att du får dela om det finns något specifikt område i livet du vill få en djupare förståelse för, specifika frågor du önskar ställa, eller om du bara vill att jag förmedlar budskap på ett generellt plan. Varje vägledningssamtal tar sin egen form. Ibland känner jag att det är lämpligt att använda änglakort, medan det andra gånger kan utvecklas till en guidad healingmeditation. Min intuition vägleder mig så det som ska komma fram är det som ska komma fram. En viktig del av vägledningen är att du också reflekterar även hur budskapen landar hos dig. Vilka tankar och känslor kommer fram när du hör det jag delar med mig av? Det finns ingen ”rätt” känsla att lämna samtalet med; lita på att det som väcks inom dig är det du behöver ta itu med. Det kan vara en känsla av tillit, sorg, kärlek, ilska, eller något annat – det viktiga är att det är en ärlig och autentisk respons från ditt inre.

Att ta till sig mediala budskap underlättar om du är i kontakt med din intuition. Om du kan känna in och låta det som kommer till dig vara sant kommer du förstå mer av innehållet. Hjärnan är tyvärr en lagom bra resurs när det kommer till att förstå budskap bortom tid och rum. Det betyder dock inte att vägledningen inte fungerar om du befinner dig ”mycket i huvudet”. En del av mig är fortfarande mycket uppe i huvudet och jag kan till och med förmedla budskap till andra. Så du kan vara lugn – det kommer att falla på plats, tids nog.

Individuell vägledning

för din egen fördjupade utveckling

Individuell vägledning passar dig som vill få en session helt anpassat efter dina personliga behov och energier. Självständigt och oberoende får du förståelse för din livsresa och utveckling. 

Alternativ

60 minuter via Zoom för 850 kr.

60 minuter på plats för 950 kr.

Jag håller till på coworkingstället Livingroom i Stockholm (Rödabergsgatan 11 vid S:t Eriksplan).

Bokning och betalning

Du mejlar mig för bokning via knappen nedan. Ange gärna när du önskar tid. Jag erbjuder både dag- och kvällstider. 

När vi kommit överens om tid och du betalat (Swish eller bankgiro) är bokningen bekräftad. 

Det här ingår

Inspelning av samtalet och kompletterande budskap från änglakort.

Duo vägledning

två personer upplever vägledning tillsammans

Är ni två personer som vill dela upplevelsen av medial vägledning? Kanske är ni vänner, partners, syskon, kollegor – oavsett typ av relation så passar det här upplägget er som vill:

  • dela upplevelsen av det mediala om det känns lite läskigt att boka individuellt.
  • få ett spirituellt perspektiv på er relation.
  • vill stötta varandra i personlig och själslig utveckling.

Alternativ

60 minuter via Zoom för 850 kr (425 kr per person).

60 minuter på plats för 950 kr (475 kr per person).

Jag håller till på coworkingstället Livingroom i Stockholm (Rödabergsgatan 11 vid S:t Eriksplan).

Bokning och betalning

En av er mejlar mig för bokning via knappen nedan. Ange gärna när ni önskar tid. Jag erbjuder både dag- och kvällstider. 

När vi kommit överens om tid och och ni betalat (Swish eller bankgiro) är bokningen bekräftad.

Det här ingår

Inspelning av samtalet och kompletterande budskap från änglakort.

Gruppsession

för er som vill få vägledning tillsammans

Är ni en grupp på 3-10 personer som gemensamt vill få vägledning? I såna fall är gruppsession något för er!

En gruppsession pågår 90 minuter. Jag låter min intuition guida mig till exakt upplägg när sessionen startar, men det ni mer eller mindre kan räkna med kommer att ske är:

  • Generella budskap till hela gruppen.
  • Korta, individuella budskap till var och en.
  • Tid till alla involverade att dela hur budskapen landar.

Finns det tid över kan jag självklart besvara frågor.

Det är viktigt att alla som deltar är nyfikna på och öppna inför medial vägledning. 

Plats

Jag håller i gruppsessioner via Zoom eller fysiskt på plats på coworkingstället Livingroom i Stockholm (Rödabergsgatan 11 vid S:t Eriksplan).

Pris

Zoom: 90 minuter för 1200 kr

Fysisk: 90 minuter för 1800 kr

Betalning

En av er mejlar mig för bokning via knappen nedan. Ange gärna när ni önskar tid. Jag erbjuder både dag- och kvällstider. 

När vi kommit överens om tid och och ni betalat (Swish eller bankgiro) är bokningen bekräftad.

Avbokning

För 100% återbetalning: Avboka senast 24 timmar innan digital gruppsession.

För 100% återbetalning: Avboka senast 48 timmar innan fysisk gruppsessi

VAD ÄR MEDIALITET? 

Men Anna,
vad är källan?

Den som det visste! Min upplevelse är att jag i min mänsklig kropp inte kan eller ska veta det. När jag förmedlar budskap kan jag känna en form av närvaro på olika sätt. För mig känns universum rätt för mig att referera till. Men jag har även på kurser lärt mig att det är själsliga guider och änglar jag har kontakt med, vilket jag också resonerar med. I slutändan är det en känsla av olika typer av energier jag känner in.

För att förstå medialitet behöver du acceptera och öppna upp för att det finns något bortom tid och rum, icke-fysiskt och ogreppbart. 

Min upplevelse av medialitet är att universum kommunicerar genom alla mina sinnen och förmedlar budskap genom min intuition. 

För att göra det konkret; öppna upp för tanken att The Force i Star Wars finns och är på riktigt.

OM MEDIAL VÄGLEDNING

Här hittar du fler vanliga frågor

Det passar dig som är nyfiken och verkligen vill få vägledning. Du behöver inte vara på ett visst sätt; yoga, meditera eller liknande. Känns det rätt så är det rätt.

Det korta svaret är: När det känns rätt 🙂 

Men för att hjälpa dig på traven har jag satt ihop en guide med sju ingångar till när medial vägledning kan var givande: https://annasuniversion.se/nar-ska-du-boka-medial-vagledning/

Jag identifierar mig inte som ett medium, utan istället som spirituell guide. Min upplevelse är att alla som valt en spirituell väg i sitt nuvarande liv kommit ned med olika missioner och uppdrag. Personligen känner jag att jag har kontakt med dimensioner som förmedlar högre visdom och kärlek. Jag förmedlar med andra ord inte kontakt med nära och kära “på andra sidan”, vilket medium traditionellt sätt har gjort. Mitt uppdrag är istället att bidra med högre spirituella perspektiv på livet och genom det bidra till människors personliga och själsliga utveckling. Det finns inga uppdrag som är finare än något annat, det finns bara olika uppdrag. Just jag ser på mina mediala förmågor som ett verktyg snarare än som något jag är.

Av erfarenhet skulle jag säga att du får mest ut av vägledningen om du har haft en stund i stillhet innan samtalet, att du sitter i enrum (om du deltar via Zoom) under samtalet och dessutom har tid till lite vila eller reflektion efteråt. 

Fundera även på om det är något särskilt område du vill fokusera på eller frågor du vill ställa. Du måste inte ha en lista med frågor, det går lika bra utan. Viktigast är att du kommer in i vägledningen med nyfikenhet och öppenhet. Nervositet är inga problem 🙂

Ja, det gör det! Jag är medlem i ett coworkingställe som heter Livingroom, vilket är en plats för folk som jobbar med holistisk hälsa. Där tar jag emot klienter för individuella vägledningar, duo och gruppsessioner.

Livingroom ligger på Rödabergsgatan 11 i Stockholm. Närmaste t-banestation är S:t Eriksplan och närmaste pendeltågsstation är Odenplan (uppgång Vanadisvägen).

Hemsida av Madeleine Mofjärd 2023